Sprekers seminar bekend

  • By  admin
  • 14 december, 2012
  • Reageren uitgeschakeld

Namens Rijkswaterstaat zal Manager Corporate Innovation Ben Spiering iets vertellen over de filosofie van RWS; hoe gaan zij om met ketenintegratie, lean management en BIM.
Rijkswaterstaat

Stan Roestenberg zal als directeur van Bohemen Projectontwikkeling ook iets vertellen over de integratie van de keten. Nog niet zo lang geleden kwam zijn bedrijf in het nieuws door te bouwen zonder aannemer en onlangs is er door Bohemen een proef gestart met camera’s op de bouwplaats.
Bohemen Projectontwikkeling

Sander Sieswerda zal namens Iter Fidelis iets vertellen over procesmanagement.
Iter Fidelis speelt in op veranderingen in de markt (PPS, geïntegreerde contractvorming) en gaat daarbij uit van een geïntegreerde benadering van zowel de levenscyclus (initiatie, ontwerp, bouw, beheer, onderhoud, financiering, exploitatie) van infrastructuursystemen, als de daarbij betrokken disciplines (gebouwen, installaties, asfalt, beton, groen, water).
Iter Fidelis

Powerhouse Company is mede verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe gebouw voor domein Techniek van de HvA op de Amstelcampus. Stefan Prins zal namens dit architectenbureau vertellen wat BIM voor hen betekent en hoe zij hier mee omgaan.
Powerhouse Company

Bent u benieuwd naar deze visies schrijf u dan snel in voor deze middag.

Categories: Seminar 27 februari

Comments are closed.